Municipiul Pitești va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. Locuitorii județului Argeș au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru cele două centre din proximitate, deschise special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Pitești (20, 21 noiembrie, Piața Primăriei – în parcarea teatrului ‘’Alexandru Davila’’ – de la 9:00 la 17:00). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.

Vă invităm să luați parte la conferința de presă (ora 11:00) care îi are ca invitați pe:

Radu Valeriu Perianu, Prefect al județului Argeș
Cristian Gentea, Primar al municipiului Pitești
Sorina Honțaru, Director al DSP Argeș
Mariana Boșneag, Preşedinte al Asociației Medicilor de Familie din Argeș
Dr. Adrian Ciocănea, Șef al Secției ATI de la Spitalul COVID din Mioveni
Dr. Adrian Tase, cardiolog, Conf Univ Doctor, Spitalul Județean de Urgență
Ramona Nicola, Manager Direcția Marketing și Comunicare CEZ România

#OAMENICAMINE a luat startul de la București în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare ‚”Carol I”. A ajuns în județul Dolj (la Craiova și în satul Frațila) și în
Olt, la Slatina.

Caravana vaccinării este susținută de CEZ România.