PREFECTUL EMANUEL SOARE: „DUPĂ 30 DE ANI SE VA PUTEA CIRCULA ÎN SIGURANȚĂ PE DJ PITEȘTI-BĂBANA”
Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a salutat, într-o conferință de presă, decizia Primăriei Pitești de a aplica măsurile dispuse în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru fluidizarea traficului în municipiu. Măsurile erau necesare pentru diminuarea aglomerării, în condițiile reluării cursurilor în școlile din Argeș.
“M-am bucurat să văd că Primăria Pitești a întrunit comisa de circulație și în sfârșit s-au aplicat soluții de fluidizare a traficului. O parte dintre aceste soluții au fost adoptate prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la insistențele Prefecturii, înainte de reluarea cursurilor în școli”, a spus prefectul Emanuel Soare.
În plus, prefectul a anunțat ca se va finaliza, săptămâna aceasta, acțiunea de toaletare a arborilor de pe DJ 703E Pitești-Băbana, începută la insistențele sale.
“La sfârșitul acestei săptămâni se va finaliza acțiunea de toaletare a arborilor de pe drumul județean Pitești-Băbana. După 30 de ani se va putea circula în siguranță pe acest DJ, instituțiile își pasau între ele responsabilitatea, iar la prima zăpadă din anul acesta au căzut 6 arbori”, a declarat prefectul județului Argeș.
Ar putea fi o imagine cu drum