PROGRAM DEFALCAT DE INTRARE LA ORE ÎN ȘCOLILE DIN ARGEȘ
Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a propus o serie de măsuri pentru ca de luni școala să înceapă în condiții de siguranță, prin evitarea aglomerărilor de persoane în unitățile de învățământ. Astfel, pe lângă măsurile de fluidizare a traficului din municipiul Pitești, cu precădere la intrarea în unitățile de învățământ (propuse de Inspectoratul Județean de Poliție), în județ se va implementa un sistem de începere a cursurilor după un program defalcat.
Conform ordinului comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii, organizarea programului şcolar va avea în vedere posibilitatea începerii cursurilor la intervale orare diferite, astfel încât să se evite aglomerările la intrarea şi la ieşirea în pauze, iar în situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se va asigura un interval de minimum o oră între acestea.
Inspectoratul Școlar Județean Argeș a elaborat un program în acest sens, prin care cursurile vor începe la ore diferite. Programul, pentru fiecare unitate de învățământ și clasă în parte poate fi consultat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Argeș, la secțiunea “Program unități școlare începând cu 08.02.2021”, sau accesând următorul link: https://isjarges.ro/…/02/program_cursuri_08.02.2021.pdf
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni