COMUNICAT DE PRESA

BULETINELE DE VOT PENTRU ALEGERILE LOCALE AU AJUNS ÎN ARGEȘ

Astăzi, 13 septembrie a.c., au ajuns în judetul Argeș toate cele 2.314.252 buletine de vot(578.563 X 4) tipărite în vederea alegerii autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie, acestea fiind depozitate sub paza asigurata de Inspectoratul Judetean de Jandarmi într-o locație din municipiul Pitești.
Buletinele de vot au fost tipărite în sistem centralizat, pentru întreaga țară, de către Regia Autonomă ”Monitorul Oficial”.

Potrivit legii, acestea vor fi predate în zilele premergătoare organizarii alegerilor locale către primari și președinții birourilor electorale de circumscripție municipală, orășenească și comunală organizate la nivelul celor 102 unități administrativ-teritoriale, urmând ca preziua alegerilor ele să ajungă în fiecare din cele 522 secții de votare, organizate pe întreg teritoriul județului Argeș.

Pentru scrutinul din 27 septembrie au fost tipărite 4 tipuri de buletine de vot pentru alegerea : președintelui consiliului județean, a celor 34 consilieri județeni, a celor 102 primari, precum și a celor 1286 consilieri locali din municipii, orașe și comune.

 

Biroul de Presa
13.09.2020

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber