COMUNICAT DE PRESA

Masuri de preventie a raspandirii COVID-19 in contextul reluarii activitatii la Dacia Groupe Renault

Ieri, 24 august a.c., subprefectul cu atribuțíi de prefect, Corneliu Cîrstea, subprefectul Andrei Ciungu si directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică, Sorina Honțaru, au efectuat o vizită la Mioveni, la compania Dacia Groupe Renault, la invitatia d-lui Christophe Dridi, manager al Groupe Renault Romania.
Cu acest prilej s-a constatat ca sunt asigurate condițiile necesare de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, in contextul reluarii activității uzinei.
Conducerea Dacia Groupe Renault a prezentat măsurile de preventie care au fost luate pentru asigurarea protectiei sanitare a angajaților, in contextul actualei pandemii, fiind vizitate, de asemenea, cateva secții ale uzinei. În completarea măsurilor prezentate de managerul Dacia, directorul Direcției pentru Sănătate Publică Argeș a prezentat și alte măsuri necesare în vederea asigurării unui climat de muncă sigur și evitării contaminării cu virusul pandemic.
Instituția Prefectului apreciază preocuparea conducerii campaniei Dacia Groupe Renault, care, prin masurile luate, încearcă să asigure cele mai bune conditii de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 , atât în interiorul uzinei, cât și în exteriorul acesteia.

Biroul de Presa
25.08.2020

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, în aer liber şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare