ASOCIAȚIA VETERANILOR DE RĂZBOI A PRIMIT MĂȘTI DE PROTECȚIE DE LA INSTITUȚIA PREFECTULUI ARGEȘ

Instituția Prefectului Argeș continuă campania umanitară “Rămâi #NEGATIV – acționează pozitiv!” Prin intermediul acesteia, săptămâna trecută, Asociația Națională a Veteranilor de Război, filiala Argeș, a primit 300 de măști chirurgicale cu trei pliuri. Instituția Prefectului a răspuns prompt unei solicitări în acest sens, venite din partea vicepreședintelui filialei, Dan Arsenescu.

“Aducem mulțumirile noastre pentru facilitarea obținerii materialelor de protecție individuală atât de necesare în aceste momente dificile. Ne simțim onorați și mândri pentru sprijinul primit din partea domnului prefect, Emanuel Soare”, a transmis președintele ANVR Argeș, Alexandru Țânțarcu.

Vă amintim că prin campania umanitară “Rămâi #NEGATIV – acționează pozitiv!”, inițiată de Instituția Prefectului, se pot face donații în bani prin depuneri în contul RO63RNCB0022047228680014 deschis de Crucea Roșie Argeș, cu mențiunea “COVID-19 Argeș” la detaliile depunerii. De asemenea, în intervalul orar 12.00-14.00, la parterul Prefecturii Argeș se colectează alimente de bază neperisabile. Pentru mai multe informații, doritorii pot apela numărul de telefon 0748544353.