PREFECTUL EMANUEL SOARE: “LE RECOMAND ARGEȘENILOR SĂ RESPECTE ACELEAȘI REGULI CA ȘI PÂNĂ ACUM”

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, le tansmite argeșenilor să nu lase garda jos în perioada următoare încheierii stării de urgență. Prefectul Emanuel Soare îi avertizează pe argeșeni că, până la intrarea în vigoare a noilor măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV 2, stabilite prin intermediul legislației specifice stării de alertă, există un risc uriaș de răspândire a noului coronavirus.

“RISCUL URIAȘ constă în faptul că există tentația de a se considera că, odată cu încetarea stării de urgență, a dispărut și amenințarea acestui virus. Din păcate, epidemia este departe de a se fi încheiat, starea de urgență sau de alertă nefiind altceva decât o serie de măsuri administrative care permit autorităților publice să ia toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului și pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

Riscul de contaminare cu virusul SARS-CoV 2 este uriaș, iar fiecare dintre noi avem responsabilitatea de a ne proteja cu orice preț, atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți.
Recomand tuturor cetățenilor județului Argeș SĂ RESPECTE, în continuare, cu strictețe, ACELEAȘI REGULI pe care le-au respectat și până acum, indiferent de tipul sau data la care se vor propune noile măsuri!”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, pantofi şi în aer liber