O delegație din Danemarca, condusă de deputatul Arne Ladegaard, a efectuat miercuri, 13 martie a.c., o vizită în județul Argeș.

Pe agenda oficialilor danezi s-a aflat o întâlnire cu autoritățile publice județene și locale. Întrevederea a avut loc la sediul Consiliului Județean Argeș, în prezența prefectului Emilian Dragnea, a subprefectului Adrian Dumitru Bughiu, președintelui Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintelui Ion Mînzînă și a primarului comunei Slobozia, Petre Funie. Au participat și reprezentanții societății DanBred, firmă cu capital româno-danez, ce își are sediul în comuna Slobozia.

Prefectul Emilian Dragnea și-a exprimat mulțumirea pentru modul în care România și Danemarca își întăresc permanent relațiile socio-culturale și de afaceri, un foarte bun exemplu fiind societatea DanBred, care beneficiază de sprijin din partea autorităților publice locale iar, la rândul ei, compania implicându-se în diverse acțiuni sociale pe plan local. Totodată, prefectul județului a apreciat și sistemul protecției sociale din Danemarca, sistem pe care l-a cunoscut în cadrul unei vizite în aceasta țară.