Astăzi, 1 iunie 2018, doamna Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a vizitat Spitalul de Pediatrie Pitești și a participat la o conferință cu două teme de interes național: 1. Reforma în rezidențiatul din România; și 2. Un copil sănătos este un copil educat – EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE.

Conferința organizată sub egida „Respect pentru valorile naționale” s-a desfășurat în sala mare de ședințe a Consiliului Județean și a avut ca participanți pe lângă Conf. Univ. Dr. Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș și Ec. Emilian Dragnea, prefectul județului Argeș, care au oficiat rolul de gazde și pe prof. dr. ing. Petru Andea, secretar de stat la ministerul Educației Naționale, Conf. Univ. Dr. Corneliu Florin Buicu, președintele comisiei de sănătate a Camerei Deputaților, Cristina Stocheci, membru comisia de sănătate publică a Senatului; personalități din domeniu; manageri de spital, conducerea Ordinului Asistenților Medicali din Argeș, reprezentanții universităților din Pitești și ai Inspectoratului Școlar Județean și alți reprezentanți ai administrației locale.

Prefectul Emilian Dragnea, în calitate de reprezentant al guvernului a fost alături de doamna ministru pe tot parcursul vizitei.