Prefectul Emilian Dragnea a participat, vineri 26 ianuarie 2018, la evaluarea activității Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru anul 2017. Evenimentul s-a desfășurat la sediul Inspectoratului din Municipiul Pitești.
 
 
 
 
În data de 30.01.2018 la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență de pe strada Mărășești locotenent colonel Bogdan Olar a prezentat evaluarea activității pentru anul 2017. La eveniment au participat prefectul Emilian Dragnea, președintele Consiliului Județean Dan Manu, iar din partea autorităților centrale, secretarul de stat domnul Raed Arafat.
 
 
 
 
Inspectorul șef Gheorghe Lupescu a prezentat evaluarea activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș  pe anul 2017 în Aula Universității C. Brâncoveanu. La eveniment a avut alături pe prefectul Emilian Dragnea , vicepreședinții Consiliului Județean Ion Mînzână și Simona Brătulescu. Din partea autorităților centrale a participat colonelul Liviu Uzlau, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.