În data de 09.01.2018, domnul Paul Stănescu vicepremier și Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, domnul Marius Nica Ministrul Delegat pentru Fonduri Europene și Secretarii de stat de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, domnii Adrian Gâdea și Nicolae Tudose au efectuat o deplasare în județul Arges.
În sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș, oficialitățile s-au întâlnit cu prefectul Emilian Dragnea, președintele Consiliului Județean Argeș domnul Dan Manu, cu primarii localităților din Argeș pentru discuții pe teme de dezvoltare și accesarea fondurilor europene precum și a unor probleme de natură administrativă. La întâlnire au participat și parlamentari de Argeș, senatori și deputați.
Prefectul Emilian Dragnea apreciază vizita vicepremierului Paul Stănescu și a ministrului Marius Nica ca fiind una utilă pentru clarificarea unor aspecte privind implementarea cu succes a proiectelor și programelor guvernului în județul nostru.